Mesajul lui Morgan Freeman care te va face să vezi viaţa cu alţi ochi: „Am milioane de dolari în bancă, dar…”

“Mai mult nu a fost niciodată de ajuns. Am 86 de ani şi, din păcate, sunt pe patul de moarte. Am milioane de dolari în banca dar eu nu îmi pot cumpără sănătatea pentru a-mi cumpără viaţă acum. Am o familie şi milioane de fani în întreagă lume, dar eu mă simt singur. Nici măcar copiii mei sau o soţie înstrăinată sau un frate nu stau la capul meu acum. Mi-am trăit viaţă greşit şi nu vreau că asta să se întâmple şi cu voi

Dacă asculţi acest mesaj, atunci poţi lua măsuri… chiar şi evazive. Te pot ajută să îţi schimbi viitorul. Următoarele câteva momente pot schimbă în bine viaţă ta. Aş vrea că cineva să îmi fi spus şi mie toate astea când eram de vârstă ta.” a spus marele actor

Pentru că această dorinta nesfârşită de a avea mai mult şi mai mult ţi-a întunecat mintea şi te-a deviat de la adevăratul tău scop în viaţă

Atinge asta o coarda sensibilă în ţine? Eşti deprimat? Eşti trist? Aproape că am spus adevărul… dar spun asta pentru că vreau că ceva să se schimbe. Nu spun că nu poţi avea succes pe planfinanciar. Spun doar să ai un scop mai mare în viaţă pe lângă fugă după bani.

Sufletul tău ţipă că tu să răspunzi chemării tale adevărate. Ai posibilitatea să schimbi ceva dacă redefinesti ce înseamnă cu adevărat succesul pentru ţine. Poţi transformă relaţiile dureroase şi poţi construi alte relaţii frumoase. Te poţi ierta şi îi poţi ierta pe cei care ţi-au greşit şi te-au rănit. Poţi deveni un lider povatuindu-i pe alţii.

Cine vrei să fii?
Îţi poţi reechilibra priorităţile în viaţă. Îţi poţi vindecă şi salva căsnicia şi poţi recrea o iubire mai puternică decât ai crezut vreodată că este posibil. Poţi deveni cel mai bun părinte posibil la orice vârstă, chiar şi la 86 de ani… dar nu aştepta până atunci. Vei fi întotdeauna gata să faci mai mulţi bani, dar nu poţi face mai mult timp, scrie b1.ro

Într-o zi, la fel că şi mine, vei muri. Pentru ce anume vrei că oamenii să îşi amintească de ţine? Ce poţi face pentru alţii pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevăratul tău scop pe acest pământ?

Cu toţii vom muri într-o bună zi, însă doar câţiva oameni ajung să trăiască cu adevărat. Poţi să ieşi din umbră.. poţi găsi lumina. Ai fost făcut pentru măreţie.

Ai fost făcut pentru mai mult decât ce faci pentru a îţi câştigă existenţa. Eşti o fiinţă menită să inspire şi să ajute lumea. Să înţelegem asta o dată pentru totdeauna.

Astăzi, păşeşte în această lume în care există iubire adevărată… şi, în cele din urmă, îţi vei da seama că iubirea este, de fapt, ce ţi-ai dorit toată viaţă.

Iubeşte mai mult şi mai mult, în fiecare zi, în orice mod… şi niciodată nu renunţă. Indiferent de cât de plin de provocări va fi destinul tău în viaţă, lumea are nevoie de ţine ACUM mai mult că oricând.

Împreună cu iubirea, compasiunea, iertarea şi credinţă în umanitate vom învinge răul o dată pentru totdeauna.

Această este o narare a lui Morgan Freeman. Actorul nu este pe moarte, doar a dorit să transmită un mesaj important.