Manichiură de poveste pentru sezonul de iarna!

Suntem tot mai aproape de sărbătorile de iarnă, iar odată cu atmosfera de sărbătoare se apropie și perioada când toate femeile vor să arate impecabil, așa încât să fie admirate de toată lumea. Pentru ca să străluciți cu adevărat nu este suficient să vă alegeți ținuta perfectă, este important ca și manichiura dvs să corespundă atmosferei de sărbătoare.

Manichiura actuală în acest sezon de iarnă ne propune multe nuanțe, forme și combinații interesante. Tendințele noi în designul unghiilor în iarna 2019 vor surprinde plăcut și vor încânta toate fashionistele.

Luna decembrie vine cu o dispoziție specială, care începe să plutească în aer. Aceasta încă nu este o presimțire a sărbătorii, dar cu toții ne dorim să fim cuprinși de atmosfera de sărbătoare. Deoarece, Revelionul, Crăciunul și alte sărbători de iarnă ne oferă o poveste și ne fac să credem în minuni. În multe orașe anul acesta deja a căzut prima zăpadă, ceea ce înseamnă că este timpul să decorați manichiura cu fulgi de zăpadă!

Această selecție de idei și modele de manichiură vă accentuează atenția asupra unuia dintre cele mai importante atribute ale iernii – zăpada! Fulgii de zăpadă și tot ce este legat de ei – sunt decorul perfect pentru o manichiură potrivită sezonului de iarnă!

1.