Idei de coafuri pentru păr mediu.

Coafurile pentru par mediu sunt cele mai căutate deoarece majoritatea femeilor au aceasta lungime de par. Acestea nu sunt foarte elaborate sau sofisticate insa sunt ușor de realizat si se potrivesc pentru numeroase fizionomii, in special clasicul si foarte versatilul bob, vedeta coafurilor pentru par mediu.
Coafurile pentru parul mediu se bazează pe faptul ca femeile care au un par de o lungime medie pot alege dintr-o gama variata de modele. Totodată, nu trebuie sa uitam de sanatatea firelor noastre de par. Cu cat folosim mai multe produse daunatoare, parul isi pierde din putere. In acest articol vom prezenta cateva idei pentru coafuri par mediu la moda.

Câteva bucle lejere ii vor oferi părului tău un nou astect.
Buclele iti dau mai multa libertate, dar odata ce parul tau nu este foarte scurt, poti incerca cele mai bune coafuri cu bucle pentru par mediu sau sa experimentezi pentru a gasi coafura potrivita pentru păr creț.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Sau poate ca preferi parul împletit. O coafura cu părul împletit este extrem de versatila, perfecta daca ai părul mediu, potrivita atat in timpul liber sau la birou, cat si pentru evenimente speciale. Poate fi in acelasi timp foarte sexy sau iti poate oferi o alura inocenta si copilaroasa.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Sau poate că îl preferați drept. Multe femei aleg aceasta tunsoare tocmai din motivul ca subliniaza perfect trasaturile fetei.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.