Iată cum poți arăta ideal fără produse cosmetice

Produsele cosmetice le ajută pe multe femei să arate mai bine! Asta au dovedit-o deja o mulțime de make-up artiști și beaty-bloggeri.

Fiecare femeia are deja propriile secrete de machiaj, pe care le folosește pentru a ascunde micile imperfecțiuni și a scoate în evidență atuurile aspectului său.

Dar știați că o frumusețe ideală poate fi obținută și fără cosmetice? E suficient să cunoști 12 secrete pe care le-a pregătit redacția noastră pentru cititoarele noastre fidele. Frumusețea naturală cucerește lumea!

1. Îmbunătățim culoarea feței

Ceaiul cu mușețel vă va ajuta să obțineți o culoare mai sănătoasă a pielii. Turnați un pahar de apă clocotită peste 1 linguriță de mușețel din farmacie și puneți în termos pentru 30 de minute. Apoi strecurați infuzia și lăsați-o puțin să se răcească, după care adăugați 1 linguriță de miere de albine. Consumați această băutură cu sorbituri mici în fiecare dimineață pe stomac gol timp de 2 săptămâni.

2. Gene lungi și dense

Uleiul de casă este unul din cele mai bune produse pentru întărirea genelor. Pentru a-l prepara amestecați în proporție egale ulei de ricin, migdale, susan și brusture și adăugați vitamina E (pentru o conservare mai bună). Apoi aplicați uleiul pe genele uscate și lăsați-l așa peste noapte. După câteva săptămâni veți avea senzația că genele dvs. au prins viață!

3. Problema părului fragil și a vârfurilor despicate

Dacă părul dvs. are nevoie urgentă de ajutor, puteți folosi o mască ce poate fi preparată ușor în condiții casnice. Bateți un gălbenuș de ou și 1/2 de pahar de iaurt obișnuit fără adaosuri. Apoi adăugați 1 lingură de ulei de ricin, 1 lingură de ulei de cocos și 1 lingură de ulei de avocado sau jojoba. Amestecați bine toate ingredientele și aplicați masca pe păr umed, înfășurându-l apoi în folie de plastic pentru o oră, după care spălați capul.

4. Hrănim pielea mâinilor

Pielea mâinilor va deveni foarte gingașă dacă o veți unge pe noapte cu un amestec de cremă de mâini și oțet în proporții egale.

5. Scăpăm de pistrui și pete pigmentare

Pentru asta e nevoie să ștergeți fața cu o felie de lămâie de 3 ori pe zi, lăsând sucul pe față pentru 5-10 minute, după care puteți spăla fața.

6. Păr fin și strălucitor

Dați la blender miezul a 1 banană și 1 lingură de ulei de măsline. Apoi adăugați 2 lingurițe de miere de albine și 1 lingură de iaurt obișnuit. Amestecați totul până la omogenitate și aplicați masa obținută pe părul umed, apoi acoperiți-l cu folie de plastic. După 30 de minute spălați capul. Rezultatul vă va surprinde foarte plăcut!

7. Exfolierea pielii

Loțiunea cu suc de aloe este perfectă pentru curățarea pielii feței și eliminarea iritațiilor. Amestecați 100 g de suc de aloe cu 3 linguri de apă fiartă și 3 linguri de spirt medicinal. Masați zilnic pielea feței și gâtului cu această loțiune, lăsând-o pe piele pentru 10 minute, după care spălați pielea și ungeți-o cu cremă.

8. Întărim și înălbim unghiile

Pentru a avea unghii frumoase și sănătoase e suficient să faceți baie cu lămâie. Tăiați o lămâie în jumătate și introduceți degetele în fiecare jumătate de lămâie pentru 15 minute.

9. Rezolvăm problemele buzelor

Faceți o mască din smântână și suc de morcov în proporții egale. Aplicați masca pe buze și spălați buzele după 7 minute.

10. Înălbim dinții

Zdrobiți câteva pastile de cărbune activat și spălați dinții cu praful obținut, folosind periuța de dinți. Sfat: ar fi bine să aveți pentru asta o periuță separată.

11. Scăpăm de cearcăne

Înmuiați 2 discuri de bumbac într-un pahar de lapte rece, apoi aplicați-le pe zona cearcănelor. Metoda e foarte eficientă!

12. O tunsoare ideală

Pentru a scăpa de efectului părului electrizat, înmuiați mâinile în apă minerală și mângâiați puțin părul.