De vazut pentru femeile trecute de 30 de ani. Cele mai frumoase 24 de tunsori care te intineresc

În viața fiecărei femei vine o perioadă în care ne dorim să părem mai tinere. Industria cosmetică se dezvoltă în permanență și ne oferă diferite proceduri care ne ajută să arătăm mai tinere. Cu toate acestea, uităm că și o tunsoare aleasă corect ne poate ajuta cu succes.

Pentru a părea mai tânără chiar cu 10 ani, ne va ajuta lungimea părului, culoarea și aranjarea sa.

Alegem tunsoarea

Atunci când alegeți o tunsoare, trebuie să țineți cont de tipul feței și al părului. Cu toate acestea, misiunea principală a tunsorii, după o anumită vârstă, este să accentueze ovalului feței, să înmoaie trăsăturile, să mascheze unele mici imperfecțiuni, să ascundă părul cărunt.

Este important să respectați măsura și să nu uitați de statutul dvs.

Tunsori pentru păr lung și mediu

Dacă observați că părul Dumneavoastră a început să-și piardă culoarea și să devină mai rar, nu uitați de balsamuri, de măști și de alte proceduri de îngrijire a părului. Alegeți-le strict pentru tipul Dumneavoastră de păr și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Dacă fața Dumneavoastră este destul de tânăra și abia apar primele riduri, puteți opta pentru părul lung. Lungimea optimă va fi până la umeri.

Experimentați cu bretonul: oblic, alungit; acesta va scunde cu măiestrie imperfecțiunile feței. Tunsorile Bob și Carre sunt o opțiune elegantă pentru orice vârstă și pentru părul de lungime medie.

Dacă sunteți atât de fericite și aveți un păr sănătos, puteți opta pentru o tunsoare în scări. Aceasta va accentua trăsăturile frumoase și va ascunde vârsta.

Atunci când aranjați părul lung sau de lungime medie, alegeți coafurile haotice, ridicați-l și ondulați-l ușor.

Părul scurt și de lungime medie:  metode de colorare și de styling

La o anumită vârstă tăierea părului ne va întineri cu câțiva ani. Volumul, părul scărit sau melajul vă vor reîmprospăta părul și vă vor reîntinerii vizual.

Nu este necesar să alegeți tunsori foarte scurte, dacă nu vă plac. În prim plan aici trebuie să fie eleganța și aranjarea ușoară.

Parul drept și tunsoarea bob gradat  sunt un tandem minunat, deoarece nu necesită o aranjare complicată.

Tunsorile în scări într-o versiune mai scurtă arată foarte natural și frumos.

Tunsorile asimetrice sunt bune pentru orice lungime de păr, în special pentru cea medie.

O tunsoare foarte scurtă necesită o formă ideală a feței, nu uitați de acest lucru.

Dacă ați împlinit deja vârsta de patruzeci de ani, trebuie să recunoașteți că nu mai aveți culoarea naturală a părului atât de strălucitoare și expresivă de cândva, căci părul este deja cărunt. Vopsirea părului este deja o necesitate. Nuanța aleasă corect vă va ajuta să întineriți cu câțiva ani. Evitați tonurile prea întunecate, acestea îmbătrânsesc.

Culoarea părului, stilul și vârsta

Indiferent de tunsoarea aleasă: bob, carre, în ​​cascadă, indiferent de tipul bretonului ales, dacă nu ați găsit culoarea perfectă, nu vă va salva nici cea mai stilată aranjare. Prin urmare, atât aranjarea, cât și nuanța părului trebuie abordate foarte atent. Pentru aceasta nu uitați de câteva reguli de bază.

Părul neted, din păcate, îmbătrânește, iar bucele întineresc. Încercați să va odulați puțin părul.

Vă va reîntineri în mod spectaculos nu doar culoarea mai deschisă cu câteva tonuri, dar și vopsirea gradient: shatush, ombre și altele. Chiar și melajul vă poate transforma, dacă nuanțele sunt alese armonios.

Nu vă fie teamă să experimentați. Dimpotrivă, ceea ce este la modă vi se va potrivi perfect și vă va face să păreți mai tinere.

Nu uitați de aranjarea părului, indiferent de tunsoarea calitativă pe care ați ales-o, aspectul neîngrijit vă va strica imaginea și vă va adăuga ani.