Cum îți amenajezi camera în funcție de zodie? S-ar putea să găsești varianta perfectă!

Credeai că atunci când îți amenajezi camera ești ghidat doar de tendințele în materie de design sau de anumite sfaturi ale celor apropiați? Se pare că nu-i chiar așa, preferințele tale în acest sens depind în mare parte de zodia pe care o ai

1. Berbec

Camera berbecului trebuie să fie neapărat practică. Totul să fie la îndemână și la locul său. De aceea ei preferă să aleagă paturile, mesele sau orice alte piese de mobilier, care să fie multifuncționale.

2. Taur

Taurii sun adepții confortului. De aceea un pat imens, niște perne moi și o vedere minunată prin geam este combinația perfectă pentru ei.

3. Gemeni

În viața gemenilor decorațiile au un rol aparte. Ei au o fantezie bogată, așa că odaia lor va fi așa cum n-ai mai văzut nicăieri.

4. Rac

Camera lor e ca un cuib. În ea trebuie să fie cald, bine și luminos. Armonia nu lipsește niciodată.

5. Leu

Leii iubesc luxul. Tot ce e mai bun și nu-și poate permite fiecare, trebuie să se afle în camera lor. Lucrurile obișnuite și banale nu sunt pentru ei.

6. Fecioara

Fecioarele iubesc simplitatea, dar care să aibă stil. Deși totul trebuie să fie practic și nimic să nu fie în plus, alegerile lor sunt și stilate și impresionante.

7. Balanța

La balanță totul este de ochii lumii. Reprezentanții acestei zodii au gusturi bune așa că își pot permite să experimenteze cu designul. Și nu doar așa, la ei orice detaliu al camerei este ales conștient, cu un anumit scop.

8. Scorpion

Camera acestora se caracterizează prin mister și întuneric. Ei aleg nuanțe închise și o lumină slabă. Încăperea lor amintește de locul în care se realizează ritualuri de magie.

9. Săgetător

Ca regulă, odaia lor este vie și colorată în toate sensurile, întrucât nu există alt semn zodiacal care să aibă mai multă energie decât săgetătorul. Reprezentanții acestei zodii își manifestă stilul lor activ de viață și prin amenajarea spațiului.

10. Capricorn

Capricornii mizează pe o mobilă clasică, rezistentă, care să-i slujească mulți ani sau chiar o viață. Din acest considerent, lemnul este aliatul de nădejde.

11. Vărsător

La acest semn zodiacal  totul este intelectual, inclusiv dormitorul! Este un spațiu care să dea motive pentru niște discuții filosofice și în care să poți în orice moment să răsfoiești o carte.

12. Pești

Peștii sunt pe o undă aparte, de aceea ei posedă un stil unic. În camera lor se vor regăsi întotdeauna lucruri care arată viziunea lor asupra armoniei. Deși s-ar putea ca oaspeții să nu-i înțeleagă alegerile, pentru pești părerea acestora contează mai puțin.