Cele mai stilate Tunsori pentru femeile trecute de 30 de ani! E timpul pentru un nou look!

O femeie adevărată nu încetează niciodată să aibă grijă de felul cum arată, indiferent de vârstă. Îndeosebi, la vârsta medie de 35 – 40 de ani pentru fiecare din noi este foarte important să rămânem la fel de frumoase și atrăgătoare ca și cu 10 ani în urmă. O metodă sigură de a-ți împrospăta look-ul și de a atrage priviri este o tunsoare nouă, care te va pune în evidență. În acest articol vom încerca să alegem cele mai reușite variante de tunsori pentru femeile de vârstă medie, care îți vor veni în ajutor pentru a face alegerea corectă

Cum n-ai da, dar femeile adulte preferă tunsorile scurte. Ținând cont de acest criteriu, pot fi create o varietate de coafuri, care îți vor permite să rămâi la modă după ultimele tendințe. Plus la asta, întotdeauna poți experimenta în dependență de dispoziție cu modul de aranjare a părului.

Cel mai important lucru în alegerea tunsorii scurte este să ții cont de tipul părului. Așadar, dacă ai părul creț, trebuie să fii atentă la direcția inițială de creștere a părului, în caz contrar pe viitor vei fi nevoită să pierzi mult timp pentru aranjarea părului.

Dacă ai părul drept de la natură, atunci totul e mult mai simplu. Ți se vor potrivi o mulțime de modele de tunsori, precum Carre, Pixie, Garcon și chiar Cascade.

Carre – această tunsoare reprezintă varianta optimală la orice vârstă. Dacă dorești să fii în pas cu ultimele tendințe ale modei atunci trebuie să alegi Carre – ul gradat, care combină tunsorile Cascade și Carre.

Pixie – fie haotic, fie șuvițe de lungimi diferite aranjate ordonat. Cel mai mare avantaj al acestei tunsori este că poate fi executată și pe păr ondulat sau chiar creț, iar aranjarea nu necesită eforturi deosebite.

 

Garcon – indiferent de originea sa masculină, aceasta este o tunsoare elegantă și stilată pentru femei și reprezintă alegerea doamnelor curajoase.

Cascade – este o variantă excelentă pentru femeile de vârstă medie. Șuvițele de lungimi diferite conferă volum și splendoare. Plus la asta, chiar și cel mai neascultător și subțire tip de păr se lasă ușor aranjat. Pentru doamnele cu o podoabă capilară prea deasă este o metodă de a conferi coafurii un aspect mai îngrijit.

Tunsorile de lungime medie întotdeauna avantajează femeile de vârstă medie, ascund neajunsurile și accentuează plusurile. Această lungime a părului îți va permite să arăți în fiecare zi diferit: îți poți ondula părul, îl poți îndrepta sau aduna într-o coafură elegantă. Cea mai ideală variantă de tunsoare pe această lungime sunt scările și cascadele, care conferă volum părului.

De asemenea, pentru părul de lungime medie nu trebuie să excludem tunsorile Carre sau Bob alungit. Anume aceste coafuri rămân extrem de populare deja de o perioadă bună de timp.