Ce a discutat Razvan Ciobanu cu angajatul de pe terasa din Mamaia. Era maxim de panicat!

Luni, 29 aprilie 2019, in a doua zi de Paste, Razvan Ciobanu a murit intr-un accident auto. La necropsie, legistii au gasit 5 substante interzise in corpul lui.

Ce a discutat Razvan Ciobanu cu angajatul de pe terasa din Mamaia? Conform stirileprotv.ro, creatorul de moda avea o panica legata de un angajat. Acesta s-ar fi dus la unul din ospatarii terasei din Mamaia pe care s-a plimbat frenetic si l-a intrebat ceva.

Ai zice ca poate i-a cerut o masa, un pahar cu apa sau sa intrebe daca nu i-a vazut prietenii. Dar Razvan Ciobanu era foarte agitat si discutia cu ospatarul tradeaza o mica paranoia pe care designerul o avea. Este posibil ca frica sa ii fi fost indusa de substantele interzise pe care le avea in corp.

Va reamintim ca, conform XNS prezentata de Dan Capatos, Razvan Ciobanu avea 5 substante in corp. Acestea au iesit la iveala la un test rapid efectuat de medicii legisti din Constanta. Informatia a fost obtinuta de jurnalista Lizeta Haralambie din surse ale anchetei.
“Eram la POS, plasam o comandă, el a venit la mine şi speriat, îmi spunea: „De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva?” Mai târziu a intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă.

După aceea am observat că a venit la mine să mai zică ceva, dar nu a mai zis nimic şi a plecat la masă. S-a aşezat la masă cu cineva cu doi băieţi şi două fete. Avea faţă de speriat, pierdut ceva de genul. Nu era ok, era neliniştit”, sustine Laurentiu, un angajat al terasei din imaginile video de mai sus.

„Nu mai stiu ora exacta cand a venit, 9 – 10 seara, dar nu mai stiu. Nu a comandat, nici nu a stat la masa. Se plimba pe acolo initial, eu am crezut ca doar se plimba. La un moment dat a venit la mine si mi-a zis sa-i fac comanda la taxi, i-am facut si a plecat. A fost pe la piscina, s-a dus printr-o parte, dupa aia s-a intors. A urcat si l-a intrebat pana la urma pe un coleg pe unde e iesirea. El avea telefonul in mana, m-a rugat sa-i fac de pe telefonul lui comanda la taxi, dar nu a mers”, a declarat ospatarul pentru Antena Stars.