Cadre istorice rare pe care nu le-ai văzut până acum! Vei rămâne fascinat de unele

În anul 1826 francezul Joseph Nicephore Niepce i-a uimit pe mulți, făcând prima fotografie din istoria omenirii, care a fot obținută datorită utilizării camerei obscure pe o placă de tablă acoperită cu un strat subțire de asfalt sirian .

Pe această fotografie era imprimată vederea din atelierul lui J.N.Niepce și a fost creată timp de 8 ore, aflându-se continuu la lumină directă a razelor solare

Știai, că undeva în lume există fotografia unei femei, care s-a născut în prima jumătate a secolului XVIII? L-ai văzut vreodată pe Brad Pitt îmbrăcat în rochie de seară? Toate aceste momente, într-adevăr sunt imortalizate pe peliculă, și acum ai posibilitatea să te convingi de asta…

Mereu tânăra și frumoasa Audrey Hepburn

Prințesa Diana cu feciorii săi la parcul de distracții

Un băiețel, care a furat mașina tatălui său și a accidentat-o, fumează o țigară înainte de a înfrunta consecințele .

O femeie – vatman din Leningrad, anul 1979

Un veteran al Primului Război Mondial joacă biliard, purtând proteze.

Un selfie originar din anul 1920

Un urs polar hrănit cu lapte condensat

Copiii italieni se îndreaptă spre școală, anul 1959.

Se pare că îndrăgostiții arată la fel, indiferent de ani.

Iarna anului 1967. Îmi amintește de primăvara anului acesta…

Creatorii <<The Simpsons>>, anul 1992.

După cum am promis la început, Brad Pitt pozează în rochie pentru o revistă, anul 1999.

Albina Mali – Hocevar – fata din Iugoslavia, care a fost rănită de câteva ori în timpul celui de-la Doilea Război Mondial.

Această fotografie a fost făcută în anul 1840. Hannah Stilley – omul care s-a născut în anul 1746, înainte de toți cei care au fost vreodată fotografiați.

Și în calitate de un mic bonus încă o fotografie. Mulți consideră, că această poză a fost făcută în timpul atentatului asupra lui Kennedy. În realitate, acesta este un cadru din filmul lui Lee Harvey Oswald, filmat în anul 1977.

Este uimitor câte lucruri interesante îți pot spune unele fotografii. Uneori este mai distractiv să studiezi istoria după această metodă. Probabil ar fi interesant ca profesorii să organizeze câteodată astfel de lecții.