Amestecul de naționalități dă naștere unor frumuseți deosebite: Iata 20 de femei irezistibile!

Natura înzestrează omul cu o înfățișare incredibilă, pe care nici un chirurg plastic din lume nu este capabil să o reproducă. Ce să mai vorbim, despre oamenii care au în gene cele mai frumoase trăsături a cel puțin două națiuni.

Lumea cunoaște mulți reprezentanți ai metișilor, frumusețea naturală a cărora uimește, cum ar fi faimoasa actriță Milla Jovovich, una dintre cele mai bine plătite modele Adriana Lima, sau Angelina Jolie, actrița care de nenumărate ori a primit titlul celei mai frumoase femei din lume.

Psihologul de la Universitatea din Australia de Vest, Gillian Rhodes, a efectuat un experiment foarte interesant. Ea a arătat participanților fotografii cu oameni de diferite naționalități și a constatat că cei mai atractivi sunt considerați anume oamenii proveniți din căsătoriile indivizilor de rase diferite sau de națiuni diferite. Oamenii de știință explică acest fenomen prin faptul că bărbații și femeile cu sânge amestecat sunt percepuți de creierul nostru ca fiind mai sănătoși datorită diversității genelor.

Noi am decis să verificăm teoria despre farmecul deosebit al femeilor provenite de la părinți de diferite rase. După cum s-a dovedit, acestea într-adevăr arată irezistibil. Tu ce crezi?

Cambodgia + Republica Dominicană

Japonia + Olanda + Germania + Norvegia 

China + Franța

Vietnam + Norvegia

Irlanda + America

Germania + Coreea 

India + Australia 

Coreea + America + Irlanda + Franța 

Thailanda + Suedia

Japonia + America

India + Franța

Rusia + Kazahstan

Suedia + Siria

China + Germania

Marea Britanie + China

Norvegia + Japonia + America

Mauritius + Spania

Mexic + Franța

Rusia + Coreea

Indonezia + Spania

Frumusețea lor te lasă fără cuvinte, nu-i așa? Care dintre ele ți-a plăcut mai mult?