Tunsori care întineresc femeile trecute de 50 de ani! Aruncă cel puțin 10 ani de pe umerii tăi!

Atunci când vine vorba de aspectul nostru orice detaliu contează

Coafura nu este nici pe departe ultimul factor ce determină modul în care suntem percepuți de ceilalți oameni. Atunci când alegi tunsoarea sau coafura trebuie să ții cont nu doar de tipul părului ci și de ovalul feței. Cu ajutorul tunsorii îți poți dirija vârsta. O tunsoare îți poate adăuga automat câțiva ani sau dimpotrivă, te poate ajuta să arăți mai tânără.

Tunsorile care te întineresc, recomandările stliștilor:

Iată coafurile și tunsorile care îți șterg chiar și 10 ani de pe chip și te ajută să devii din nou tânără și atrăgătoare:

Fă-ți un breton:

Multe femei renunță la breton deoarece cred că este foarte greu să-l îngrijești. De fapt, nu este deloc complicat să îngrijești un breton, să-l anrajezi, doar că există o singura nuanță – trebuie să-l tunzi în mod regulat. Cu toate acestea, beneficiile oferite de breton sunt mult mai multe decât bătăile de cap – el ascunde ridurile de pe frunte, care de cele mai multe ori trădează vârsta. În plus, datorită bretonului ochii par mai expresivi. În acest caz, bretonul trebuie să fie mai puțin proeminent și asimetric. Un breton dens și scurt, dimpotrivă, va adăuga câțiva ani chipului tău.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Renunță la aranjările drepte și netede ale părului. Părul neted te privează de modul de viață, este mai bine să ai volum, atunci oamenii din jur nu-și vor da seama de vârsta pe care o ai.

Dacă este posibil, nu renunța la părul lung. Dacă ai avut mereu părul lung și ai decis să-l tunzi numai din cauza trecerii la o nouă etapă de vârstă, nu te grăbi să-i scurtezi lungimea. Stiliștii recomandă coafurile cu bucle. Posesoarele de bucle sunt sfătuite să nu-și îndrepte părul sau să-l scurteze, iar persoanelor cu părul drept de la natură, coaforii le recomandă ondularea ușoară a părului.

1.

2.

3.

4.

Ce tunsori cu efect de întinerire sunt cele mai potrivite pentru femeile care au împlinit deja vârsta de 40 de ani sau chiar 50? Acesta este unul dintre cele mai actuale subiecte în rândul doamnele de cincizeci de ani.

Stiliștii consideră bobul scurt este tunsoarea cu cel mai mare efect de întinerire a doamnelor de 50 de ani. În plus, pe lângă faptul că bobul este potrivit pentru fețele cu fruntea înaltă, acesta va fi cea mai bună alegere pentru femeile cu părul subțire și fără volum. Bobul îi va oferi volum și vitalitate, datorită cărora femeia va arăta mai tânără.

Bobul este o tunsoare foarte versatilă, acesta poate fi cu breton sau fără, filat, asimetric sau în scări. Această tunsoare poate întineri fața cu 5 sau 10 ani, de aceea este considerată cea mai reușită opțiune pentru femeile trecute de 50 de ani.

1.

2.

3.

Dacă ești posesoarea unui păr des și îngrijit, poți purta la această vârstă o tunsoare cu lungimea până la umeri. Astfel vei avea posibilitatea să-ți aranjezi părul în diverse moduri. Se recomandă să eviți tunsorile complicate. Dacă ai părul de lungime medie, trebuie neapărat să-l îngrijești minuțios, astfel încât cei din jur să nu-și dea seama de vârta ta reală.

Bobul scurt sau mediu este o opțiune minunată pentru femeile cu părul scurt ce-și doresc să arate mai tinere decât sunt în realitate. Tot aici se potrivesc tunsorile garcon și pixie, deși mulți consideră că acestea pot fi purtate doar de fetele tinere.

De fapt nu este așa, dovada acestui lucru este actrița Sharon Stone. La vârsta de 55 de ani ea și-a schimbat imaginea și și-a întinerit chipul datorită tunsorii pixie.

E ușor să fii frumoasă și tânără.