Sora Prințesei Diana, mesaj emoționant în biserică. Toată lumea a izbucnit în plâns. Ce cuvinte le-a adresat mirilor

Lady Jane Spencer a ținut un discurs emoționant în biserică în fața mirilor. Sora Prințesei Diana i-a făcut pe toți să plângă prin cuvintele pe care le-a rostit.

„Ridicați-vă, voi frumoșilor, și vă iubiți. A venit vremea cântecului. Veți întinde smochinele, iar vița înflorește. Ridică-te, frumusețea mea, și vino.

Pune-mă ca un sigiliu pe brațul tău. Dragostea e la fel de puternică precum moartea. Multe ape nu pot îneca dragostea și nu o pot acoperi. Dacă cineva oferă dragoste, toată bogăția unei case va fi cu adevărat binecuvântată”, este mesajul acesteia.

Discursuri emoționante în biserică

„Nu faceți ceva sentimental din dragoste. Luați puterea din dragoste. Gândiți-vă la prima dată când v-ați îndrăgostit. Întreaga lume se bătea în jurul vostru.

Dragostea e puternică nu doar în forma asta romantică. E un sentiment unic când știți că iubiți, când cineva ține la voi, totul e în regulă. E un sentiment că totul e în regulă. Motivul este sursa: am fost făcuți din puterea dragostei. Viețile noastre sunt făcute pentru a iubi și de aceea suntem aici. Până la urmă sursa iubirii este Însuși Dumnezeu.

Dragostea vine de la Dumnezeu. Cei care nu iubesc nu Îl cunosc pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire. Puterea dragostei poate vindeca acolo unde nimic nu poate vindeca.

Puterea dragostei ne arată cum trebuie să ne trăim viețile. Dragostea e mai puternică decât moartea. Dragostea nu e doar a unui cuplu tânăr. E demonstrată de faptul că suntem aici. Doi tineri s-au îndrăgostit și am venit cu toții, iată-ne.

Prima dintre porunci este să ne iubim aproapele. Iubirea de Dumnezeu și iubirea de aproape se bazează pe tot ce a construit Iisus”, a spus unul dintre preoții din Biserica Sfântul George.

Iata imagini de la nunta