Idei superbe de manichiura bordo

Manichiura bordo.

Bordo este o culoare la modă, în special în combinație cu culoarea aurie. Culoarea bordo și roșie sunt atribuite culorilor clasice în designul unghiilor și se potrivesc cu ținutele de aproape orice culoare, dacă unghiile vor fi de o singură culoare.

Dacă veți alege un design cu două sau trei culori cu ojă-gel bordo, atunci această opțiune nu va fi una universală, dar pentru ocazii speciale.

În acest articol veți găsi informații despre tendințele de nail-art de culoare bordo și vă prezentăm cea mai recentă colecție de idei de design pentru unghii.

Unghiile de culoare bordo se pot decora nu doar cu auriu, dar și cu argintiu. Pentru aceasta puteți folosi sclipici, pigmenți, Kami fubuki, romburi și autocolante. În ultimele colecții de ojă-gel au apărut foarte multe nuanțe interesante de bordo: de la deschise până la cele mai întunecate.

Pentru toamnă și iarnă este deosebit de popular efectul ochiului de pisică care mai poate fi acoperit cu ojă cu efect de vitraliu pentru o expresivitate și mai mare. Practic toate nuanțele roșii arată impresionant într-o versiune mată. Prin urmare, pentru crearea unei manichiuri bordo, se utilizează adesea un strat cu efect mat.