Ducesa de Sussex, Meghan Markle , a născut !

 

Ducesa de Sussex, Meghan (37 de ani) a născut azi-dimineață, la ora 5.26, un băiețel sănătos, de 3,2 kilograme. Venirea pe lume a moștenitorului, primul copil al lui Meghan și al Prințului Harry, s-a lăsat așteptată mai mult de o săptămână și a dat peste cap planurile mamei lui de a naște acasă, alături de o moașă.

 

”Sunt foarte fericit să anunț că Meghan și cu mine avem un băiat sănătos. Sunt incredibil de mândru de soția mea. Mi-e imposibil să-mi imaginez prin ce poate trece o femeie în astfel de momente, dar suntem amândoi nespus de fericiți și de recunoscători față de toată dragostea și sprijinul tuturor!”, a spus Prințul Harry (34 de ani), care a adăugat că moare după bebelușul său.

Întrebat de numele pe care îl va purta fiul său, Prințul Harry a spus că el și Meghan se gândesc încă asupra numelui bebelușului, chiar dacă au avut destul timp la dispoziție să se hotărască asupra acestuia.

Conform comunicatului emis de Buckingham Palace, mama și bebelușul sunt sănătoși, iar Regina este absolut încântată.

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a intrat în travaliu în dimineața zilei de luni, conform anunțului oficial făcut de Kensington Palace.

”Ducesa a intrat în travaliu la primele ore ale dimineții. Ducele de Sussex a stat permanent lângă Alteța Sa Regală. Vom reveni cu noutăți în curând”.

Sexul bebelușului n-a fost cunoscut până la naștere nici măcar de părinții săi, care au preferat să aibă parte de o surpriză.

Copilul cuplului format din Meghan și Prințul Harry este al optulea nepot al Reginei Elisabeta aII-a a Marii Britanii și va fi al șaptelea în ordinea succesiunii la tron, după Prințul Charles, Prințul William, Prințul Harry și după verii lui mai mari, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

În ultima parte a sarcinii, alături de Meghan Markle s-a aflat mama ei, Doria Ragland (62 de ani), instructor de yoga în Los Angeles.