Cea mai nouă si căutată retetă de pizza: pizza la tigaie cu cascaval si suncă

Ingrediente :2-3 cartofi mari albi, ulei de masline, 3 oua intregi, sare si piper dupa gust, 250 g mozzarella feliata, 3-4 felii de bacon, 150 g cascaval feliat.

Vă invităm să urmăriti mai jos reteta noastră video de pizza la tigaie cu cartofi, sunca si cascaval:

Abonati-va la canalul nostru de youtube pentru mai multe retete: https://bit.ly/2JssbSZ

Mod de preparare :Cartofii se cuarat de coaja si se taie in felii nu foarte groase. Se pun cartofii la prajit intr-o tigai cu 2 linguri ulei de masline si se prajesc pe ambele parti.Pana se prajesc cartofii se pregatesc rapid restul ingredientelor.  Ouale de bat ca la ombleta,se adauga sare si piper, apoi se toarna ouale batutee peste cartofii prajiti din tigaie. Peste ouale si cartofi se adauga feliile de mozzarella, feliile de bacon, cascavalul si se mai lasa la prajit 2-3 minute.

Se rastoarna pizza pe un blat din lemn,se feliaza si se serveste calda cu sos de rosii.

Va dorim pofta buna si spor la gatit reteta de pizza la tigaie!

Vezi si reteta noastra de: Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

Ingrediente: 2 bucati piept pui,  50 g unt,  1 lingura faina, 50 ml lapte dulce,  150 ml smantana pentrugatit, 4 catei usturoi,  sare,  piper, o lingurita delikat,  patrunjel proaspat,  ulei pentru  prajit pieptul de pui

Mod de preparare: Se spala carnea de pui, se taie in bucati potrivite (nu foarte mici). Se pune peste carne sare si piper dupa gust,si se lasa la rece circa 10-15 minute, apoi se prajesc pe ambele parti.


Abonati-va la canalul nostru de youtube pentru mai multe retete: https://bit.ly/2JssbSZ

Prepararea sosului. Se topeste untul pe foc mic, se adauga.o lingura de faina si se  amesteca rapid. Imediat se adauga putin lapte dulce si  smantana. Daca sosul este prea gros, se mai dilueaza cu putin lapte dulce. Se adauga lingurita de delikat, sare si piper dupa gust, usturoiul pisat si se lasa circa 1-2 minute sa fiarba la foc mic.
Bucatile de piept de pui prajit  se pun intr-o oala sau tigaie si se adauga peste ele sosul de smantana si patrunjelul tocat marunt. Se da preparatul  la cuptor pentru circa 15- 20 minute. Pieptul de pui in sos de smantana poate fi  servit cu  mamaliguta calda.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

Vezi si reteta noastra video de musaca cu piept de pui si cascaval:

Vezi si reteta noastra video de crema de zahar ars:

Vezi si reteta noastra video de papanasi:

Vezi si reteta noastra video de rulada cu sunca si ciuperci:

Vezi si reteta noastra video de piept de pui cu cascaval si bacon

Abonati-va la canalul nostru de youtube pentru mai multe retete: https://bit.ly/2JssbSZ