Pizza delicioasa la tigaie. Cu cartofi, sunca si cascaval

Ingrediente:
2-3 cartofi mari albi
3 oua intregi
250 g mozzarella feliata
3-4 felii de bacon
150 g cascaval feliat
ulei de masline
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Cartofii se curata de coaja si se taie in rondele nu foarte groase. Se pun la prajit intr-o tigaie, cu 2 linguri ulei de masline si se prajesc pe ambele parti.

Pana se prajesc cartofii se pregatesc rapid restul ingredientelor.  Ouale de bat ca la omleta, cu sare si piper.
Amestecul de oua batute se toarna peste cartofii prajiti din tigaie. Peste oua si cartofi se adauga feliile de mozzarella, feliile de bacon, cascavalul si se mai lasa la prajit 2-3 minute.

Se rastoarna pizza pe un blat din lemn, se feliaza si se serveste calda cu sos de rosii.

Pizza cu cartofi poate fi servita! Ce frumos miroase!

Pofta buna si spor la gatit!