Cea mai bună rețetă din lume! Crochete de cartofi cu carne și brânză. Te lingi pe degete

Te plictisesti de acelasi lucru si simti ca incerci ceva diferit? Ne iubim cartofii, sunt foarte rapizi și ușor de pregătit, suntem foarte versatili și potriviți pentru orice fel de mâncare. Trebuie să menționez, de asemenea, că este un produs foarte accesibil și de aceea avem o rețetă perfectă pentru acest produs delicios

Este vorba de crochete de cartofi cu carne și brânză măcinată, unirea gustului delicios și cremos al cartofilor cu o umplutură de carne și brânză este pur și simplu o minune pe care trebuie să o încerci. Înainte de a începe, îți spun că acest preparat poate fi servit alături de o salată. Ingredientele alese aici sunt favoritele noastre.

Pentru a pregăti această rețetă ai nevoie de aceste ingrediente:

2 morcovi
1 ceapă
500 de grame de carne tocată
Sare și piper
250 mililitri de vin roșu
500 de grame de cartofi
1 ou
30 de grame de făină
Ulei
9 felii de cașcaval

Prepararea crochetelor de carofi cu carne:

Se taie morcovii și ceapa în cuburi, apoi se adaugă în tigaie alături de carnea tocată. Adăugați sare și piper după gust. După turnarea vinului roșu, așteptați puțin și scoateți-l.

Se curăță cartofii și se pun la fiert, se scurg de apă și se adăugă oul. Adăugați folie de plastic în jurul unui castron, iar cu ajutorul unei linguri zdrobiți cartofii pe care i-ați fiert, dar cu condiția să se lase un spațiu în mijlocul acestora pe care mai târziu să-l umpleți cu amestecul de carne și morcov pe care l-ați făcut anterior.

Formați o crochetă pe care o dați prin făină și o puneți în baia de ulei. Odată scoși, adăugați cartofii într-o tavă, și puneți deasupra fiecăruia câte o bucată de cașcaval. Se bagă la cuptor timp de 15 minute la o temperatură de 180C.